Alleenstaande woning

Stralingsbelasting afkomstig van externe bronnen.

Zelfs als we proberen om onze eigen stralingsbronnen, zoals mobiele telefoons en wifi, zoveel mogelijk te vermijden of te neutraliseren en transformeren met behulp van Penta Power Tags, blijven we permanent in onze woning aan straling van buitenaf blootgesteld.

Deze straling is afkomstig is van verschillende stralingsbronnen die onze woning binnendringt en een negatieve impact kan hebben op ons welzijn en onze gezondheid.

De meest bekende bronnen van externe straling zijn zendmasten (1G, 2G, 3G, 4G, 5G, enz.), radarinstallaties, satellieten, hoogspanningslijnen en transformatorhuizen.

Tegelijkertijd worden we ook blootgesteld aan straling van draadloze apparaten van onze buren, zoals draadloze huistelefoons (DECT), magnetrons en wifi-routers.

Het is belangrijk om ons ook bewust te zijn van de aanwezigheid van deze externe stralingsbronnen en mogelijke oplossingen om ons te beschermen tegen de negatieve effecten op onze gezondheid.

Wat kan je zelf doen?

Ben je op zoek naar een andere woning? Zorg er dan voor dat deze minimum 300 meter verwijderd is van heel sterke externe stralingsbronnen zoals zendmasten en hoogspanningslijnen.

Hoe groter de afstand tot je buren, hoe minder straling je van hen zult ondervinden.

Als het een keuzeoptie is, is wonen in een vrijstaande woning gunstiger dan in een halfopen woning, gesloten bebouwing of appartement.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Met behulp van Penta Power Home Tags kan je op een makkelijke en efficiënte manier de schadelijke straling die van buiten de woning naar binnen komt, transformeren in positieve energie.

Door de Tags op het hoogst mogelijke punt in huis, op het plafond of onder het dak aan te brengen, creëer je een harmonieuze en gezonde leefomgeving.

Afhankelijk van de grootte en de vorm van de woning en het type dak, zijn voor een modale woning gemiddeld één tot twee Home Tags nodig.

Heb je zonnepanelen, dan komen daar gemiddeld 1 tot 3 Tags bij.


Wil je te weten komen hoeveel Home Tags er nodig zijn om jouw woning te beschermen?

Op basis van foto’s voeren onze experten een gedetailleerde risicoanalyse uit, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke kenmerken van jouw woning en omgeving.

Hierbij worden de juiste locaties voor bevestiging van het juiste aantal Tags bepaald. Op deze manier ben je zeker van maximale stralingsbescherming.

Klik hier voor meer informatie.

Halfopen en alleenstaande woning en straling

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book