Penta Power Widget

Penta Power Tag-technologie

Ontdek met de Penta Power Widget harmonie, welzijn en bescherming

De Penta Power Widget biedt een rustgevend en helend effect, waardoor je onmiddellijk een gevoel van natuurlijke harmonie ervaart.

Dit resultaat wordt bereikt door de combinatie van de krachtige Penta Power Tag-technologie met de eeuwenoude Hawaïaanse levenskunst, Ho’oponopono.

Penta Power Tag-technologie

Ontdek de innovatieve Penta Power Technologie, die gebaseerd is op kwantumtechnologie.

Penta Power Tags zijn ontwikkeld om alle elektromagnetische straling van apparaten zoals gsm, wifi, DECT, bluetooth, enz… te neutraliseren en transformeren.

Dit versterkt tevens je energetisch veld, wat resulteert in verhoogde vitaliteit en energie.

De Penta Power Widget maakt gebruik van dezelfde technologie om een diepe staat van ontspanning te bevorderen.

Of je nu bescherming zoekt tegen straling of een hulpmiddel voor stressvermindering, de Penta Power Tags zijn een efficiënte alles-in-één-oplossing.

Probeer vandaag nog de Penta Power Widget en ervaar zelf de kracht van deze geavanceerde technologie die welzijn en balans bevordert.

Ho'oponopono

Maak kennis met de eeuwenoude Hawaïaanse levenskunst: Ho’oponopono.

Deze stelt je in staat om negatieve herinneringen en onbewuste programma’s in jezelf te wissen, wat resulteert in innerlijke rust en een beter evenwicht in je leven.

Deze krachtige techniek werd geïntegreerd in de Penta Power Widget en is gebaseerd op vier zinnen:

  • Het spijt me
  • Vergeef me
  • Dank je
  • Ik hou van je

Deze zinnen vormen de basis van Ho’oponopono en dragen bij aan het transformeren van negatieve energie in positieve, het helen van relaties en het bevorderen van innerlijke vrede.

Hoe installeer je de widget op je website?

Je kunt de Penta Power Widget gemakkelijk integreren op je eigen website, waardoor je jouw websitebezoekers een uniek gevoel van harmonie en welzijn meegeeft.

Een klein gebaar met groots effect op de gezondheid. Doe dat vandaag nog en help anderen dit gevoel te ervaren.

Vul onderstaand formulier in en ontvang een e-mail met installatiecode. Deze code bestaat uit slechts vier eenvoudige lijnen.

Je plaatst de code gratis op je website.

Samen werken we aan welzijn en harmonie!

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book