Radar op minder dan 300 meter

Straling van radars

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Afhankelijk van hun doel bestaan er verschillende soorten radars zoals die voor militaire of luchtvaarttoepassingen. Ze variëren in kracht en bereik en zenden vaak signalen uit naar de hemel of andere punten boven het aardoppervlak.

Bij blootstelling aan deze radars kunnen verschillende gezondheidsproblemen optreden, afhankelijk van het type radar en hun afstand.

Voorbeelden hiervan zijn een daling van de mannelijke vruchtbaarheid en een verhoogd risico op bepaalde vormen van kanker, zoals teelbalkanker.

Wat kan je zelf doen?

  • Het is raadzaam om op minimaal 300 meter afstand te wonen van radars.
  • Probeer de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, de slaapkamer, woonkamer, keuken of bureel, aan de tegenovergestelde kant van de woning in te richten, weg van het zicht op de radar.

Hoe kan Penta Power je helpen?

  1. Bevestig in de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, zoals de slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor, een Penta Power Quatro Tag op elk venster en elke deur met zicht op de radar.
  2. Leg daarnaast nog een Penta Power Gold Tag in de ruimtes waar de radar zichtbaar is.
  3. De woning beschermen tegen straling, dat doe je met Penta Power Home Tags. Door het juiste aantal Penta Power Home Tags aan te brengen in je woning, vorm je als het ware een beschermingsschild en ben je op een makkelijke en efficiënte manier veilig voor straling van alle soorten radars.

Wil je te weten komen hoeveel Home Tags er nodig zijn om jouw woning te beschermen?

Op basis van foto’s voeren onze experten een gedetailleerde risicoanalyse uit, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke kenmerken van jouw woning en omgeving. Hierbij worden de juiste locaties voor bevestiging van het juiste aantal Tags bepaald.

Op deze manier ben je zeker van maximale stralingsbescherming.

Klik hier voor meer informatie.

radarinstallatie

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book