Satellieten

Wat?

Satellieten zweven hoog boven ons in de lucht en hun aantal blijft exponentieel groeien. Ze zenden hoogfrequente straling met vergelijkbare frequenties als 5G uit, die zich over de hele wereld verspreidt.

Ze maken steeds vaker gebruik van gepulste signalen.

Deze combinatie van hoogfrequente gepulste straling creëert een deken van elektrosmog rondom onze planeet, waar we nog moeilijk aan kunnen ontsnappen.

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

We merken we een toenemend aantal gebruikers op dat thuis een satellietschotel heeft voor internettoegang. Deze schotels genereren ook aanzienlijke hoeveelheden straling.

De combinatie van al deze factoren resulteert in een aanzienlijke toename van blootstelling aan straling, wat logischerwijs leidt tot meer gezondheidsklachten.

Wat kan je zelf doen?

  • Aangezien de straling van satellieten vrijwel het hele aardoppervlak bestrijkt, is er weinig dat je zelf kunt doen om dit te vermijden.
  • Het is wel verstandig om afstand te houden van satellietantennes die worden gebruikt voor satellietinternet. In tegenstelling tot schotels die alleen tv-signalen ontvangen, veroorzaken deze schotels tweerichtingsverkeer van straling voor het uploaden en downloaden van data.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Door het juiste aantal Penta Power Home Tags aan te brengen in je woning, vorm je als het ware een beschermingsschild en ben je op een makkelijke en efficiënte manier veilig voor straling van satellieten.

Wil je te weten komen hoeveel Home Tags er nodig zijn om jouw woning te beschermen?

Op basis van foto’s voeren onze experten een gedetailleerde risicoanalyse uit, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke kenmerken van jouw woning en omgeving. 

Hierbij worden de juiste locaties voor bevestiging van het juiste aantal Tags bepaald. Op deze manier ben je zeker van maximale stralingsbescherming.

Klik hier voor meer informatie.

Straling van sattelieten

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book