Hoogspanningslijn

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Hoogspanningskabels, zowel bovengronds als ondergronds, creëren een sterk laagfrequent elektromagnetisch veld. Woon of werk je te dichtbij, dan moet je je bewust zijn van de schadelijke effecten ervan op de gezondheid, zoals een verhoogd risico op leukemie, hersentumoren en verminderde vruchtbaarheid.

Wat kan je zelf doen?

Het is raadzaam om op minimaal 300 meter afstand te wonen van elke hoogspanningslijn of bovenleiding van trein of tram.

Probeer de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, de slaapkamer, woonkamer, keuken of bureel, aan de tegenovergestelde kant van de woning in te richten, weg van het zicht op de hoogspanningslijn of bovenleiding van trein of tram.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Bevestig in de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, zoals de slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor, een Penta Power Quatro Tag op elk venster en elke deur met zicht op de hoogspanningslijn of bovenleiding van trein of tram.

Leg daarnaast nog een Penta Power Gold Tag in de ruimtes waar de hoogspanningslijn of bovenleiding van trein of tram zichtbaar is.

De woning beschermen tegen straling, dat doe je met Penta Power Home Tags.

Wil je te weten komen hoeveel Home Tags er nodig zijn om jouw woning te beschermen?

Op basis van foto’s voeren onze experten een gedetailleerde risicoanalyse uit, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke kenmerken van jouw woning en omgeving. Hierbij worden de juiste locaties voor bevestiging van het juiste aantal Tags bepaald. Op deze manier ben je zeker van maximale stralingsbescherming.


Klik hier voor meer informatie.

Hoogspanningsleidingen straling

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book