Zendmasten < 300 meter

straling 5G zendmast bedreigt onze gezondheid

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Het IARC (Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek) heeft straling van mobiele telefonie geclassificeerd als potentieel kankerverwekkend.

Een zendmast, of deze nu zichtbaar of goed verstopt is, zendt voortdurend een krachtig hoogfrequent stralingsveld uit. Vaak bevatten deze masten meerdere technologieën (1G, 2G, 3G, 4G, 5G, LORA, Sigfox, enz.) en worden ze gebruikt door verschillende providers, wat resulteert in een breed scala aan frequenties en een totaal stralingsniveau dat de toegelaten normen ruim overschrijdt.

Op één mast bevinden zich vaak tientallen antennes.

Woon of werk je dichtbij, dan moet je je bewust zijn van de schadelijke effecten ervan op het algemeen welzijn en de gezondheid.

Wat kan je zelf doen?

  1. Het is raadzaam om op minimaal 300 meter afstand te wonen van elke zendmast.
  2. Probeer de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt zoals de slaapkamer, woonkamer, keuken of bureel, aan de tegenovergestelde kant van de woning in te richten, weg van het zicht op de zendmast.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Bevestig in de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, zoals de slaapkamer, woonkamer, keuken of kantoor, een Penta Power Quatro Tag op elk venster en elke deur met zicht op de zendmast.
Leg daarnaast nog een Penta Power Gold Tag in de ruimtes waar de GSM-mast zichtbaar is.

De woning beschermen tegen straling, dat doe je met Penta Power Home Tags.

Wil je te weten komen hoeveel Home Tags er nodig zijn om jouw woning te beschermen?

Op basis van foto’s voeren onze experten een gedetailleerde risicoanalyse uit, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke kenmerken van jouw woning en omgeving.

Hierbij worden de juiste locaties voor bevestiging van het juiste aantal Tags bepaald. Op deze manier ben je zeker van maximale stralingsbescherming.

Klik hier voor meer informatie.

Straling zendmasten

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book