Over ons

Team Penta Power bestaat uit 3 gepassioneerde professionals met aanvullende expertises en éénzelfde doel: samen bouwen aan een gezondere toekomst voor mens, plant en dier.

Door elkaar uit te dagen en kennis te delen stimuleren we continue verbetering en groei van onze expertise en onze Penta Power-producten.

Of het nu gaat over de ontwikkeling van onze Tags, het creëren van bewustwording, het bieden van deskundig advies of het delen van kennis, bij Penta Power staat de gezondheid van onze klanten altijd centraal.

Maak kennis met ons team.

Lode

Ik ben Lode Denecker, Bachelor Agro-industrie en Master Farmacie en Management.
CEO bij Penta Power en verantwoordelijk voor de Strategie, Innovatie en Opleiding.

Als apotheker heb ik waardevolle ervaring on the field kunnen opdoen, die mij leerde dat gezondheidsvraagstukken de grootste kans op slagen hebben met een holistische aanpak.

Die wetenschap sterkte mij in mijn zoektocht naar efficiënte oplossingen die gezondheidsrisico’s in onze leefomgeving oorzakelijk aanpakken.

Met Penta Power zijn we daarin geslaagd. Onze tags neutraliseren én transformeren elektromagnetische straling in positieve energie.

Ik blijf vastbesloten om elke dag opnieuw te blijven bijdragen aan het welzijn en een betere gezondheid voor mens en dier. Dat zijn we verplicht aan onszelf en onze kinderen.

Wim

Ik ben Wim Danneels, verantwoordelijk voor Productie & Logistiek bij Penta Power. Mijn jarenlange ervaring in sales, logistiek, transport en servicemanagement zorgt ervoor dat onze klanten altijd optimaal bediend worden.

Bij Penta Power streven we naar het maken en leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De processen achter de schermen zijn minstens even belangrijk en daar sta ik garant voor.

Als ervaringsdeskundige wil ik met onze expertise positieve impact creëren voor onze klanten.

Ik kijk ernaar uit jou te helpen met de beste producten en service, want ook dat is Penta Power. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen en behoeften.

Pol

Mijn naam is Pol Van Welden. Met een stevige achtergrond in hard- en softwareontwikkeling, kwantumfysica en complementaire geneeskunde, ben ik verantwoordelijk voor Research & Development bij Penta Power.

Onderzoek en ontwikkeling van toegepaste epigenetica in combinatie met kwantumtechnologie, daar ligt mijn passie. Ik streef ernaar om steeds de beste oplossingen te creëren voor de verbetering van de gezondheid en vitaliteit van mens en dier.

Onze Penta Power Tags, daar ben ik trots op, want ik weet dat ze zorgen voor bescherming tegen de gezondheidsrisico’s veroorzaakt door straling. De huidige exponentiële groei van technologische ontwikkelingen maakt stralingsbescherming meer dan ooit een noodzaak.

Onze missie

We streven ernaar om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de gezondheid en het welzijn beschermen en positief beïnvloeden.

Een belangrijke oorzaak van heel wat gezondheidsklachten is de aanwezigheid van elektromagnetische straling.

Met onze Penta Power Tags, gebaseerd op kwantumfysica, bieden wij een doeltreffend antwoord op deze dreiging.

Ze hebben de unieke capaciteit om de aanwezige straling niet alleen te neutraliseren, maar ook te transformeren in positieve energie.

Om onze doelstellingen te bereiken, werken we nauw samen met ervaren en erkende therapeuten die gecertificeerd zijn in hun vakgebied.

Samen kunnen we echt het verschil maken en positieve verandering teweegbrengen voor een gezondere en gelukkigere samenleving.

Straling in de slaapkamer getransformeerd met Penta Power Gold Tag

Wil je zelf weten hoe het zit met straling in jouw leefomgeving?