Anti straling sticker voor bescherming straling mobiele telefoon, wifi…

Wat zijn de Penta Power Tags Anti straling stickers?

Penta Power Duo Tag beschermt tegen straling van smartphone mobiele telefoonZe zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen straling. Deze stickers kunnen worden aangebracht op elektronische apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en laptops. Ze neutraliseren en transformeren de schadelijke component van straling afkomstig van draadloze technologieën die worden uitgezonden door je eigen apparaten (zoals mobiele telefoons, 3G, 4G, 5G, draadloze telefoon, wifi-routers, draadloze muziekinstallaties, babyfoons, etc.) en transformeren ook externe straling van o.a. zendmasten, hoogspanningslijnen etc.. 

Elke Penta Power Tag heeft specifieke toepassingen.

Hoe bieden Penta Power Tags bescherming tegen o.a. straling van mobiele telefoon?

 Er zijn drie werkingsmechanismen:
 1. Het gepatenteerd symbool op iedere Tag
 2. De vorm, het materiaal en de geometrie van de Tags creëren een 3D-veld
 3. Met onze gepatenteerde AQwaVit®- technologie wordt specifieke kwantuminformatie om schadelijke straling te transformeren, de omgeving te harmoniseren en de gebruiker te versterken in iedere Tag geprogrammeerd (verstrengeling op kwantumniveau). In iedere Tag is er een heel brede range van informatie geprogrammeerd die ook heel regelmatig bijgewerkt wordt.
 
 

Wat zijn belangrijkste kenmerken van de Penta Power Tags? Waarin verschillen ze drastisch van de andere anti-straling stickers en oplossingen?

 
 1. Ze gaan veel verder dan straling neutraliseren, want ze transformeren het. Neutraliseren betekent dat de belastende energieën weggenomen worden en dat eindsituatie “Neutraal” is, noch goed, noch slecht. Transformeren betekent dat de belastende energieën worden omgezet in ondersteunende energieën. Ze zetten negatieve energie om in positieve!
 2. Ze werken altijd op alle soorten stralingsbronnen en frequenties, bekende en onbekende, dus ook op 5G!
 3. Het is een modulair systeem. Met ons beperkt gamma van 9 verschillende Tags creëer je een perfect gepersonaliseerde oplossing op maat voor jouw specifieke situatie.
 4. Ze werken synergetisch, dus de verschillende Tags versterken heel sterk elkaars werking.
 5. Ze werken scalair waardoor je toestellen evengoed blijven werken.
 6. Ze zijn elegant en heel eenvoudig zelf te plaatsen. Je plakt hen bv. op de (achterkant) of op het hoesje van je draadloze apparaten.
 7. Ze hebben een blijvende werking. De Tags blijven voor altijd werken, hebben geen onderhoud nodig en dienen ook niet gereinigd of opgeladen te worden, zoals bij bv. edelstenen, mineralen, shungiet etc. het geval is.
 8. Ze werken veel breder. Ze brengen ook veel meer rust en harmonie en verhogen je energetisch veld.
 9. Ze bieden een totaaloplossing tegen alle stralingsbronnen, zowel van je eigen toestellen (smartphone, wifi…) als tegen de straling die van buitenuit je woon- of werkomgeving binnenkomt.
 10. Bevatten gepatenteerde technologie.
Unieke eigenschappen Penta Power Anti straling stickers

Wat bedoelen jullie met de scalaire component van straling?

Iedere vorm van straling heeft drie componenten: een elektrische, een magnetische en een scalaire component. Helaas zijn de meeste deskundigen zich niet bewust van het bestaan van deze scalaire component, hoewel juist deze verantwoordelijk is voor schadelijke gezondheidseffecten. De werking van onze Penta Power Tags is gebaseerd op bevindingen van de Duitse professor Konstantin Meyl met betrekking tot deze scalaire component.

Deze component is niet nodig voor het functioneren van onze apparaten en technologie, maar is wel verantwoordelijk voor gezondheidsproblemen. Deze scalaire component wordt perfect geleid door onze zenuwen omdat wij scalaire wezens zijn die ook scalair communiceren.

Professor Meyl heeft wetenschappelijk aangetoond dat zenuwbanen een ideale fysieke vorm hebben voor het transporteren van scalaire golven. Door de scalaire golven van draadloze technologie ontstaat er een onjuiste resonantie met onze interne scalaire golven. Dit verklaart onze gevoeligheid voor e-smog en de gezondheidsproblemen die hierdoor worden veroorzaakt.

Scalaire golven mensen
 
De scalaire component van elektromagnetische straling heeft een aantal specifieke eigenschappen:
 1. Gaat sneller dan het licht want de overdracht van de informatie gebeurt direct
 2. Dragen (schadelijke) informatie
 3. Worden doorgegeven via een elektromagnetische draaggolf
 4. Kunnen niet worden gemeten met de conventionele apparatuur
 5. Ze gaan dwars door materie en kunnen niet met een kooi van Faraday worden afgeschermd
 
 

Beschermen de Penta Power Tags ook tegen 5G van mobiele telefoon en zendmasten?

straling 5G zendmast bedreigt onze gezondheid

Ja! Onze Penta Power- technologie werkt omni-frequentiel, met andere woorden, ze werken tegen elke vorm van elektromagnetische straling. De werking van onze Tags is niet frequentie gebonden en transformeert al langer 5G en vele andere vormen van straling, ook degene waarover er weinig of niet gesproken wordt en die mogelijks (nog) veel schadelijker zijn. Als er morgen 6G komt, zal deze ook door onze Penta Power Tags perfect getransformeerd worden.

Wel updaten we regelmatig de kwantum informatie die in onze Tags geprogrammeerd is, om de werking verder te optimaliseren en te actualiseren. Hiermee worden ook direct alle bestaande Tags bijgewerkt.

Download ons E-Book met 33 tips om straling te vermijden

download ons gratis e-book met 33 tips om straling te vermijdenWil je graag meer informatie over hoe je jezelf effectief kunt beschermen tegen de schadelijke effecten van elektromagnetische straling? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Je kunt nu ons uitgebreide e-book downloaden, dat boordevol nuttige tips en adviezen staat om direct te beginnen met het leiden van een gezonder en stralingsvrij leven. Door dit e-book te raadplegen, krijg je een diepgaand inzicht in de verschillende bronnen en leer je hoe je deze negatieve invloeden op een doeltreffende manier kunt beperken. Bovendien biedt ons e-book praktische handvatten en concrete stappenplannen om jouw persoonlijke blootstelling aan elektromagnetische straling te verminderen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en stralingsvrij leven:

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book