Jullie schrijven dat jullie de kwantuminformatie in de Tags regelmatig updaten. Hoe werkt dat? En moet ik dan zelf iets doen?

We voeren regelmatige updates uit op de Penta Power Tags om te zorgen voor een voortdurende optimale bescherming tegen straling. Dit is essentieel gezien het toenemende aantal bronnen van straling en draadloze technologieën in onze hedendaagse samenleving. Dankzij deze continue aanpassingen kunnen we ervoor zorgen dat onze producten steeds optimaal alle straling transformeren, ongeacht de veranderingen in ons technologisch landschap.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een principe van kwantumfysica, bekend als kwantumverstrengeling. Hierdoor worden alle bestaande Tags, ook die je al hebt aangeschaft, automatisch bijgewerkt zonder dat je iets hoeft te doen of extra kosten hoeft te maken. 

kwantum verstrengeling entanglement

Kwantumverstrengeling (Entanglement) kan ook worden uitgelegd met behulp van de metafoor van een tweeling.

Stel je voor, er is een identieke tweeling die op verschillende plekken in de wereld wonen – laten we zeggen de ene in Amsterdam en de andere in New York. Nu gebeurt het wonderbaarlijke – wanneer de ene helft van de tweeling in Amsterdam besluit zijn haar te kleuren, krijgt de andere helft van de tweeling in New York automatisch net dezelfde ingeving, en verandert zijn haar op precies hetzelfde moment naar dezelfde kleur. Dit gebeurt onmiddellijk, zonder enige vertraging ondanks de grote afstand tussen hen.

Dit is hoe onze Penta Power Tags functioneren: elke keer als we een update uitvoeren, worden alle bestaande Tags – inclusief die reeds bij jou thuis zijn – onmiddellijk en automatisch bijgewerkt naar dezelfde standaard. En het mooiste is dat dit helemaal gratis is voor jou als klant.

Dus net zoals de tweelingen altijd gesynchroniseerd blijven, ongeacht hun locatie, zo blijven ook al onze Penta Power Tags gesynchroniseerd met elke update die we uitvoeren. Verschil is dat deze ‘synchronisatie’ niet wordt beperkt door tijd of ruimte dankzij het fenomeen van kwantumverstrengeling.