Welke onderzoeken zijn er gebeurd?

Verschillende onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat de producten heel doeltreffend zijn.

Naast de testen voor het toekennen van het Emoto Label zijn onder andere volgende testen uitgevoerd:

  • Energieverliesmeting met synchrometer: Een onafhankelijk testcentrum heeft een energieverliesmeting uitgevoerd met een synchrometer. Deze meting toonde bij de proefpersoon een heel duidelijke stijging in energie aan na het gebruik van de Penta Power Pendant en de Penta Power Home Tag. Door het gebruik van de Penta Power Pendant en Home Tag, verhoogde de energie van de persoon met bijna 30%!
Synchrometer-energieverhoging-Penta-Power-Pendant-Home-Tag
  • GDV-meting. De GDV-techniek van prof. dr. Konstantin Korotkov wordt ook wel de energetische vingerafdrukmethode genoemd omdat er een scan van de vingertoppen genomen wordt. Een opname met de GDV-camera biedt een zicht op de emotionele, mentale, energetische en fysieke toestand van de persoon. Enkele conclusies zijn:
    • Het energieveld (aura) van de testpersoon is veel groter, sterker en mooi gesloten. Het energieniveau van de testpersoon is aanzienlijk verhoogd. Hierdoor is de persoon beter opgewassen tegen externe invloeden.
    • Het stressniveau van de organen en systemen is bij de testpersoon met meer dan 20% gedaald na het dragen van de Penta Power Pendant gedurende 30 minuten.
    • De chakra’s zijn veel beter in balans. Hun grootte is veel gelijkmatiger en ze zijn veel beter uitgelijnd.
    • De 50 organen en systemen van de testpersonen zijn bijna allemaal perfect in balans. De testpersoon gaat van een totale disbalans naar een nagenoeg volledige balans.