Welke andere oplossingen bieden jullie aan?

  1. Met het gebruik van de Penta Power Tags volgens de Penta Power stralingsscan wordt de stralingsbelasting van mens en dier compleet getransformeerd om het systeem van het organisme te ondersteunen in plaats van te belasten. De gepersonaliseerde Penta Power Jewels gaan met uiterst gepersonaliseerde kwantuminformatie elke gebruiker versterken. 

  2. De AQwaVit® Water Vitaliser vitaliseert het water in de waterleidingen en zo de hele leefomgeving.

  3. De AQwaVit® kuren: De AQwaVit® Home Cleanse Kuur (en de specifieke kuren voor bedrijven, landbouw en paardenhouderij) transformeert alle energetische belastingen in de leefomgeving en maakt deze ondersteunend in plaats van belastend. De verschillende AQwaVit® Boost kuren voor mens en dier geven een flinke boost aan het zelfhelend vermogen van een individueel mens en dier en ondersteunen actief zijn of haar harmonische ontwikkeling.

  4. De DROPS 15 energetische druppels om oraal in te nemen, de AURA SPRAY 15 en de BEAUTY SPRAY 15 om te verstuiven ondersteunen oorzakelijk het zelfhelend vermogen van mens en dier.

  5. Het AQwaVit® Flow2Heal systeem scant en behandelt mens en dier met unieke gepersonaliseerde informatie en heilzame energie.

Penta Power AQwaVit DROPS 15