Wat maakt jullie bedrijf en oplossingen zo uniek?

We werken echt holistisch (d.w.z. mens, dier en plant als een geheel zien op geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak en deze én zijn omgeving in balans brengen) en oorzakelijk. Alle problemen op lichamelijk vlak worden veroorzaakt door een disbalans op geestelijk, mentaal en emotioneel vlak.

Om oorzakelijk te werken en blijvende resultaten te hebben, dien je daarom altijd van bij de oorsprong (geest) omhoog te werken. Al onze oplossingen doen dit dankzij het bundelen van onze vier kerncompetenties:

  1. Energetisch: Ons team deelt een uitgebreide kennis van en ervaring in kwantumfysica en bewustzijn. Hierdoor ontwikkelen we specifieke en zeer verfijnde en effectieve kwantuminformatie die het bewustzijn, geluk en gezondheid van alle leven ondersteunen op geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak.

  2. Technisch: Dankzij onze diepgaande kennis van elektronica, hebben we een unieke gepatenteerde technologie ontwikkeld om die kwantuminformatie op een reproduceerbare wijze heel kwalitatief in onze producten te programmeren.

  3. Biologisch: Met een brede wetenschappelijke en medische kennis van mens, dier en plant ontwikkelen we energetische oplossingen die heel effectief werken daar waar nodig.

  4. Synergetisch: Op basis van voorgaande drie kerncompetenties hebben we een holistische totaaloplossing (AQwaTech Total Balance) ontwikkeld die niet alleen het individu maar ook zijn omgeving transformeert met uiterst gepersonaliseerde oplossingen die elkaar enorm versterken.
Wat maakt de oplossingen van AQwaTech zo uniek