Wat is AQwaTech Total Balance?

Dit is een holistische gepersonaliseerde totaaloplossing om mens en dier én hun omgeving op alle vlakken in balans te brengen én te houden. Hierbij worden onze verschillende oplossingen tot één totaaloplossing gecombineerd, perfect afgestemd op de specifieke situatie van de klant of het bedrijf in kwestie.

Deze totaaloplossing bezit vijf unieke kenmerken:

  1. Holistisch: Onze oplossingen gaan mens, dier en plant in zijn totaliteit benaderen om een goede gezondheid op geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak te creëren.

  2. Oorzakelijk: Om blijvende resultaten te bekomen is het belangrijk om de oorsprong van iedere disharmonie bij de bron (dus op het geestelijke vlak) op te lossen.

  3. Energetisch: Onze oplossingen zijn gebaseerd op de kwantumfysica en bevatten uitzonderlijk verfijnde energieën en informatie (bewustzijn) die de balans herstellen. 

  4. Gepersonaliseerd: Onze oplossingen werken heel ingenieus, leggen de vinger op de wonde, bieden net datgene aan wat nodig is en zijn tegelijk heel makkelijk in gebruik.

  5. Totaaloplossing: Hoewel iedere oplossing perfect apart en uiterst doeltreffend toegepast kan worden, zijn de afzonderlijke oplossingen heel complementair en versterken ze elkaars werking heel fel. Zo vormt AQwaTech Total Balance een synergetische totaaloplossing die zowel het individu zelf in balans brengt als de (verstoringen in de) leefomgeving transformeert. Door de modulaire aard is het perfect aan te passen aan de grootte van het bedrijf, het aantal dieren en de specifieke noden.

     

Specifiek voor paarden hebben we AQwaTech Horse Balance ontwikkeld, een holistische gepersonaliseerde totaaloplossing om mens en paard en hun omgeving op alle vlakken in balans te brengen én te houden. Voor meer informatie zie www.horsebalance.com

My Total Balance kenmerken