Wat is het verschil tussen de Penta Power Gold Tag en de Penta Power Pendant?

De Penta Power Gold Tag en de Penta Power Pendant zijn beide aanbevolen producten omdat ze elkaars werking versterken en complementair zijn. Ze spelen een essentiële rol bij het beschermen tegen straling buitenshuis en het versterken van ons welzijn.

Hieronder vind je de belangrijkste verschillen:

Penta Power Gold Tag:

  • De Gold Tag is aanzienlijk groter en daardoor krachtiger dan de Penta Power Pendant.
  • Het transformeert straling in een ruimte, zoals een kamer of auto, vergelijkbaar met hoe de Home Tag dit doet voor een hele woning. Daarnaast versterkt het ook ons energetisch veld.
  • Om optimaal te profiteren van zijn krachtige werking, wordt sterk aanbevolen om de Gold Tag altijd in je buurt te houden, zelfs ‘s nachts op je nachtkastje of onder je hoofdkussen.

Penta Power Pendant:

  • De Pendant versterkt direct ons energetisch veld, ook wel bekend als onze aura.
  • In tegenstelling tot de Gold Tag heeft de Pendant minder invloed op de ruimte waarin we ons bevinden en richt zich voornamelijk op het versterken van ons persoonlijke energieveld.
  • Het is ook sterk aanbevolen om de Penta Power Pendant altijd bij je te dragen, zodat je overal kunt genieten van zijn positieve effecten op jouw welzijn.

Ontdek de kracht van zowel de Penta Power Gold Tag als de Penta Power Pendant en ervaar hoe ze elkaar aanvullen om je te helpen in een wereld vol straling.

Penta Power Gold Tag
Penta Power Pendant beschermt tegen straling