Hoe groot is het werkingsgebied van een Penta Power Gold Tag? Hoeveel ruimte behandelt het?

De Penta Power Gold Tag is ontworpen om een hele ruimte te behandelen, of het nu gaat om een kamer, een auto of andere plekken waar je veel tijd doorbrengt. Het werkingsgebied van de Gold Tag strekt zich uit tot ongeveer ± 6 meter rondom de schijf.

Met zijn krachtige stralingstransformatie en energetische versterkingseigenschappen creëert de Gold Tag een beschermend en harmonieus veld in de ruimte waarin hij zich bevindt. Dit betekent dat je kunt genieten van de voordelen en effecten van de Gold Tag binnen dit bereik.

Dankzij zijn grotere formaat en versterkte kracht biedt de Penta Power Gold Tag niet alleen bescherming tegen schadelijke straling, maar versterkt hij ook ons energetisch welzijn. Door simpelweg de Gold Tag in jouw nabijheid te plaatsen, bijvoorbeeld op je nachtkastje of onder je hoofdkussen, kun je profiteren van zijn harmoniserende werking terwijl je rust en ontspant.

Ervaar zelf het verschil dat de Penta Power Gold Tag kan maken in jouw leefomgeving en geniet van een gebalanceerde energie en stralingsbescherming in elke ruimte.

stralingsbescherming 's nachts met Penta Power Gold Tag