Wat is de wetenschappelijke achtergrond van de Penta Power Tags?

De Penta Power Tags zijn gebaseerd op het innovatieve werk van Professor Konstantin Meyl. Deze vooraanstaande wetenschapper heeft baanbrekend onderzoek gedaan naar de structuur van onze zenuwbanen en de rol van scalaire golven in het tweerichtingsverkeer van informatie in deze banen.

Als menselijke wezens communiceren we op een scalair niveau en zijn daarmee eigenlijk ‘scalaire entiteiten’. Onze zenuwen geleiden deze scalaire component feilloos, net zoals water door een perfect gevormde rivierbedding stroomt. Het is een diep verweven deel van wie en wat we zijn.

De vele draadloze technologieën vormen echter bronnen van externe en niet-natuurlijke scalaire golven. Deze externe golven kunnen interfereren met onze interne natuurlijke scalaire golven, waardoor er een dissonante resonantie ontstaat. Dit conflict draagt bij aan de gevoeligheid die velen van ons ervaren als gevolg van elektronische smog (e-smog).

Om dit probleem tegen te gaan, zijn de Penta Power Tags zo ontworpen dat ze deze schadelijke stralingscomponent omzetten in een positieve component. Je kan ze vergelijken met harmonisatoren die het dissonante geluid, veroorzaakt door e-smog, omvormen tot een symfonie perfect in harmonie met onze natuurlijke ritmes.