Powerline communication

Wat is powerline?

Powerline Communication of internet via het stopcontact. Het creëert netwerkaansluitingen of wifipunten in huis zonder kabels te trekken, door het internetsignaal via het elektriciteitsnet te versturen.

Hoe herken je een powerline adapter?
Een powerline adapter is een kastje met netwerkkabelaansluitingen dat je in het stopcontact steekt.

Wi-Fi powerlines
Deze adapters brengen internetverbinding via het elektriciteitsnetwerk tot stand en bieden een grotere wifidekking met een extra wifizender en -ontvanger. Dit resulteert echter in dubbele straling, zowel via het elektriciteitsnet als bij het creëren van een wifisignaal.

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Powerline Communication is bij gevolg schadelijker dan wifi omdat het alle elektriciteitsleidingen in en rond de woning verandert in een enorme antenne die non-stop hoogfrequente straling uitzendt.

Deze constante blootstelling verhoogt het risico op ziekten en aandoeningen.

Wat kan je zelf doen?

  • Kies voor een bekabeld netwerk.
  • Maak gebruik van een extra schakelaar of tijdsklok om het netwerk op z’n minst ‘s nachts al op non-actief te zetten in de woning.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Wil je je powerline netwerk verder blijven gebruiken zonder de gezondheidsrisico’s die te wijten zijn aan straling? Voorzie alle powerline adapters van Penta Power Multi Tags, zo transformeer je alle straling in positieve energie en kan je je netwerk met een gerust hart blijven gebruiken.

Bestel hier de Penta Power Multi Tags om straling van powerlines te ontstoren.

Volg deze eenvoudige instructies voor plaatsing en gebruik van de Penta Power Tags

Straling van Powerlines

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book