Werken de Penta Power Tags ook tegen 5G straling?

Ja, de Penta Power Tags werken ook tegen 5G-straling. De Tags zijn ontworpen om omnifrequentieel te werken, wat betekent dat ze effectief zijn tegen alle soorten stralingsbronnen en frequenties, inclusief 5G. Ze blijven ook in staat om toekomstige ontwikkelingen zoals 6G perfect te transformeren.

De werking van de Penta Power Tags is niet afhankelijk van de specifieke frequentie van de straling. Ze transformeren straling ongeacht of het afkomstig is van 2G, 3G, 4G, 5G of andere bronnen. Dit maakt ze geschikt voor bescherming tegen verschillende draadloze communicatietechnologieën.

Het is belangrijk op te merken dat de Penta Power Tags geen invloed hebben op de werking of prestaties van draadloze netwerken zoals 5G. Ze richten zich uitsluitend op het transformeren van de schadelijke effecten van elektromagnetische straling op het menselijk lichaam.

Om ervoor te zorgen dat onze Tags optimaal blijven functioneren, updaten we regelmatig de kwantuminformatie die in de Tags is geprogrammeerd. Op deze manier worden ook alle bestaande Tags direct bijgewerkt met verbeterde en geactualiseerde functionaliteit.

Wel is het zo dat het nu met 5G nog meer dan voorheen belangrijk is om na te gaan of alle straling van alle eigen toestellen en stralingsbronnen volledig getransformeerd is.

Doe daarom zeker onze stralingsscan!

De Penta Power Tags beschermen ook tegen 5G en 6G straling