Hoe kan Penta Power je beschermen tegen straling zonder straling tegen te houden?

Elke vorm van straling bestaat uit drie componenten: een elektrische, een magnetische en een scalaire component. De elektrische en magnetische componenten zijn essentieel voor het functioneren van onze (draadloze) apparaten.

Echter, volgens bevindingen van Professor Konstantin Meyl, is de scalaire component verantwoordelijk voor mogelijke gezondheidsproblemen. Deze scalaire component doordringt alles en kan niet worden gestopt door alleen de elektrische en magnetische componenten van straling tegen te houden.

Penta Power Tags hebben als unieke eigenschap dat ze in staat zijn om de schadelijke scalaire component van straling om te zetten (te transformeren) in positieve, levensondersteunende energie. En dit alles zonder dat ze aangesloten hoeven te worden op een stroombron.

Op deze manier bieden Penta Power Tags bescherming tegen de negatieve effecten van elektromagnetische straling zonder deze fysiek tegen te houden. In plaats daarvan passen ze zich aan en transformeren ze de aard van de straling naar een meer harmonieuze vorm die gunstig is voor het welzijn.