Wat is het verschil in werking tussen de Penta Power Jewel Pendant en de Penta Power Jewel Earrings?

De hoofdwerking van beide Jewels is in se identiek, namelijk het stimuleren van het zelfhelend vermogen op geestelijk, mentaal, emotioneel en lichamelijk vlak van de persoon waarvoor het juweel specifiek geprogrammeerd is. Door de unieke programmatie en de specifieke plaats op het lichaam waar ze gedragen worden, hebben ze echter een iets andere, maar zeer complementaire en versterkende werking.

De Penta Power Jewel Pendant creëert een groot energetisch veld ter hoogte van borst en keel en werkt voornamelijk op het hart, hartchakra, energetisch hart en het keelchakra. Zo groeit de eigenliefde en zelfaanvaarding en hierdoor ook de liefde voor de ander en het andere. Doordat de bloedsomloop ondersteund wordt, wordt de heilzame energie en informatie ook naar de rest van het lichaam gestuurd.

Een set Penta Power Jewel Earrings is dan weer zodanig geprogrammeerd dat de beide oorringen samen een groot energetisch veld ter hoogte van het hoofd vormen. Daarom werken ze meer specifiek op de hersenbalans met name het balanceren van de verschillende gebieden en functies van de hersenen, de epifyse, kruinchakra en het derde oog. Door het versterken van de connectie met ons Hoogste Zelf, wordt ons innerlijk (of geestelijk) weten versterkt, waardoor onder andere onze intuïtieve capaciteiten verbeteren en we makkelijker en duidelijker ons eigen pad zien. 

Penta Power 3 gouden Jewel pendants aan hand