Kan ik ergens testimonials vinden?

Zeker, hieronder vind je er een greep uit:

  • ‘Sinds mijn zoon en oudste dochter de Pendant bij zich dragen, bemerk ik veel vrolijkheid en ontspanning bij hen.’ (T.)
  • ‘Zelf had ik vooral veel last van de tablet. Als ik hem ’s avonds had gebruikt, voelde ik in bed veel trillingen in mijn armen. Nu, na het plakken van de Penta Power Duo Tag, is dat helemaal weg.’ (D.)
  • ‘Als therapeute kom ik regelmatig in contact met hoog gevoelige mensen. Zij ondervinden vaker hinder van straling dan minder sensitieve mensen. De Penta Power Tag-stickers blijken in de praktijk toch de meeste lagen van straling goed te dekken. Ik heb ook wel andere stickers geprobeerd, maar die zijn niet zo effectief.’ (E.)
  • ‘Ik bel zeer intensief met de smartphone en had veel last van hoofdpijn en tintelingen in mijn hoofd en oren. Direct na het aanbrengen van een Penta Power Duo Tag voelde ik een opmerkelijk verschil en zijn de hoofdpijn en tintelingen achterwege gebleven.’ (D.)
  • ‘Onze slaapkamer is pas verhuisd naar een andere kamer, direct naast de wasplaats, waar onze elektrische meter hangt. Sinds de verhuis hadden we ’s nachts allebei hoofdpijn en keelpijn, maar dat kwamen we pas na een paar weken van elkaar te weten. We hadden over Penta Power gehoord via een vriendin en zaten al een tijdje te overleggen of we het al of niet zelf in huis zouden halen. De dag nadien heb ik de Penta Power Home Tag besteld. Onze klachten waren na één nacht verdwenen. Meer is voor ons niet nodig om te bewijzen dat het werkt en nodig is!’ (H.)
  • ‘Wat een rust is er in mijn huis en in de praktijk! Veel minder last van alle straling. Tegenover de praktijk staat een bejaardentehuis met op het dak veel antennes. Nu is het niet zo indringend meer.’ (L.)
  • ‘In de opleiding kinesiologie hebben we jullie producten uitgetest. Ik was erg verbaasd over het effect van jullie producten op de spiertesten. Deelnemers die verzwakten in de nabijheid van een blazende haardroger (1200 watt) of bij het gebruik van een GSM, reageerden allemaal positief op de Penta Power producten. Ik ben nu zelf ook helemaal overtuigd’
Testimonials