Ik heb slaapproblemen en voel me energieloos. Kan dit worden veroorzaakt door straling? Bieden de Penta Power Tags hiervoor een oplossing?

Straling heeft inderdaad een negatief effect op onze slaapkwaliteit. Tijdens de nacht zijn we namelijk tien keer gevoeliger voor straling dan overdag, omdat we onder andere plat liggen, stil liggen en in een andere staat van bewustzijn verkeren.

Een veelvoorkomende klacht als gevolg van stralingsbelasting is een slechte slaap, waaronder moeite met inslapen, doorslapen en onvoldoende uitgerust wakker worden. Dit kan leiden tot vermoeidheid en een onevenwichtige energie gedurende de dag. Stralingsbelasting is meestal een belangrijke factor bij vermoeidheid en burn-out.

De Penta Power Tags bieden hierbij een oplossing doordat ze de straling neutraliseren en deze straling omzetten in levenskracht. Veel gebruikers melden dat ze na het gebruik van de Penta Power Tags verbeteringen ervaren in hun slaap, zoals diepere slaap en uiteindelijk hogere niveaus van gelijkmatige energie.

Straling in de slaapkamer getransformeerd met Penta Power Gold Tag