Fotovoltaïsche zonnepanelen

Straling van zonnepanelen is schadelijk voor onze gezondheid en zorgt voor slechte slaap

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Zonnepanelen en hun omvormers genereren een zeer krachtig elektromagnetisch veld, zowel op hoog als laag frequentieniveau, ook ’s nachts! Ongeacht waar de zonnepanelen of de omvormer zich in of buiten het huis bevinden, het elektromagnetische veld straalt door tot op de laagste verdieping.

Zonnepanelen staan sowieso garant voor extreem hoge stralingsbelasting.

Wist je dat deze straling de oorzaak kan zijn van soms onverklaarbare slaapstoornissen en zware vermoeidheid? Daarom is het belangrijk dat je je bewust bent van de mogelijke gevolgen en dat je weet dat er manieren zijn om je daar tegen te beschermen.

Wat kan je zelf doen?

Het wordt sterk afgeraden om zonnepanelen op je huis te plaatsen vanwege de mogelijke impact op je gezondheid. Een alternatief is om ze op de grond of op een vrijstaand gebouw waar je niet woont, werkt of slaapt te plaatsen. Liefst zo ver mogelijk van de woning verwijderd.

Het is belangrijk om ook de omvormer(s) op een zo groot mogelijke afstand te houden van de ruimtes waar je veel tijd doorbrengt, zoals de slaapkamer en de huiskamer.

Houd er rekening mee dat deze apparaten een 360° veld creëren. Vermijd dus om er boven of onder te slapen. We raden aan om ze zo ver mogelijk van de woning vandaan te plaatsen.

Dit is alvast een goede manier om blootstelling aan straling van zware bronnen zoals zonnepanelen te verminderen.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Met behulp van Penta Power Home Tags, afgestemd op de grootte en eigenschappen van jouw woning, is het mogelijk om op een makkelijke en efficiënte manier alle straling van de zonnepanelen te neutraliseren en transformeren.

Naast de vereiste Penta Power Home Tags om externe straling te transformeren, zijn er gemiddeld nog 1 tot 3 extra Tags nodig om de zware straling van zonnepanelen te transformeren.

Wil je te weten komen hoeveel Home Tags er nodig zijn om jouw woning te beschermen?

Op basis van foto’s voeren onze experten een gedetailleerde risicoanalyse uit, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke kenmerken van jouw woning en omgeving. Hierbij worden de juiste locaties voor bevestiging van het juiste aantal Tags bepaald. Op deze manier ben je zeker van maximale stralingsbescherming.

Klik hier voor meer informatie.

Transformeer de straling van de omvormer met een Penta Power 220 Tag.

Heb je een thuisbatterij? Kleef er een Penta Power 220 Tag op.

Volg deze eenvoudige instructies voor plaatsing en gebruik van de Penta Power Tags

Straling afkomstig van zonnepanelen

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book