Trein, tram of metro

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

De algemene opinie wil dat het openbaar vervoer ons milieu ten goede komt, want minder uitstoot en ga zo maar door. Het is ook goedkoper om trein, tram of bus te nemen in plaats van de wagen.

Wat veel mensen niet weten is dat je tijdens de rit blootgesteld wordt aan zeer krachtige, laagfrequente straling. Dat komt door de bovenleidingen die op (hoog)spanning werken en de elektrische motoren, leidingen en omvormers in trein, tram of metro.

Afhankelijk van het land en het type lijn, werken deze vervoermiddelen op wissel- of gelijkspanning, die varieert tussen 600 en 25.000 Volt.

Vuistregel: hoe sneller het vervoersmiddel, hoe groter het elektromagnetische veld en de potentiële negatieve gezondheidseffecten die kunnen optreden op korte en lange termijn.

Daarbij komt nog de extra hoge blootstelling aan hoogfrequente straling van de eigen mobiele telefoon en die van alle medereizigers vanwege het (gedeeltelijke) kooi van Faraday effect.

De toestellen moeten veel meer vermogen opwekken en krachtiger stralen om verbinding tot stand te brengen en te kunnen houden.

Wat kan je zelf doen?

Probeer het gebruik van openbaar vervoer te beperken.

Heb je geen andere keuze of wil je er uit overtuiging toch gebruik van blijven maken, vermijd dan zeker het gebruik van gsm of tablet tijdens de ritten.

Dit stralingsvermogen is ronduit gevaarlijk hoog voor de mens.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Je wil het openbaar vervoer blijven gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over de negatieve impact van straling op je gezondheid?

Dan is de combinatie van een Penta Power Gold Tag, een Penta Power Pendant en een Penta Power Jewel een makkelijke en efficiënte oplossing voor jou om beschermd en onbezorgd te kunnen blijven trein, tram, metro en bus te nemen.

Vergeet niet om ook de straling van je eigen mobiele toestellen aan te pakken. Dat kan met behulp van de Penta Power Duo Tags.

Volg deze eenvoudige instructies voor plaatsing en gebruik van de Penta Power Tags

Trein, Tram en Metro. Straling op het openbaar vervoer.

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book