Smartwatch

Wat?

Een smartwatch is een digitaal horloge waarmee je e-mails en berichten kan lezen en telefoneren of je agenda consulteren.

Ook allerlei lichaamsfuncties zoals het aantal gezette stappen, je calorieverbruik of je slaappatroon kunnen gemeten worden.

Dit apparaat kan belangrijke gezondheidsvoordelen opleveren en is best handig want je mist geen enkel belangrijk bericht meer.

Qua mogelijkheden is dit apparaat goed vergelijkbaar met een smartphone. Voor al deze functies wordt gebruikgemaakt van draadloze technologieën als bluetooth, Wi-Fi en GPS.

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Met de smartwatch kan je e-mails en berichten lezen en telefoneren of je agenda consulteren. Ook het aantal gezette stappen, je calorieverbruik of je slaappatroon kunnen gemeten worden. Heel wat voordelen dus, voor de gezondheid en best handig want je mist geen enkel belangrijk bericht meer.

Toch is er een grote keerzijde.

Dit polshorloge wordt doorgaans de klok rond op het lichaam gedragen en zendt en ontvangt permanent elektromagnetische straling. Dat betekent langdurige blootstelling, in grote hoeveelheden en op afstand nul. Een smartwatch dragen heeft dus een schadelijke impact op onze gezondheid en algemeen welzijn.

Wat kan je zelf doen?

  • Draag de smartwatch zo weinig mogelijk.
  • Schakel alle draadloze verbindingen zoveel mogelijk uit of zet in vliegtuigstand
  • Voor een goede nachtrust is slapen zonder smartwatch een must.
  • Afscheid nemen van je slimme horloge is de beste keuze.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Je bent je bewust van de consequenties van het dragen van een smartwatch, maar de voordelen zijn te groot om nog zonder te doen? De Penta Power Tags bieden jou het beste van de 2 werelden: een smartwatch kunnen dragen zonder de bijhorende gezondheidsrisico’s die afkomstig zijn van straling.

Door je watch te voorzien van een set Penta Power Duo Tags wordt alle straling getransformeerd in positieve energie. Zo kan je op een veilige manier je smartwatch blijven dragen.

Bestel hier jouw set Penta Power Duo Tags.

Ontdek in de handleiding hoe eenvoudig het is om de sets Penta Power Duo Tags aan te brengen.

Smartwatch straling

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book