Magnetron/Microgolfoven

Microgolfoven Magnetron produceert sterke schadelijke straling

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Een microgolfoven werkt op basis van krachtige, rond kaatsende microgolven. Dat zorgt voor trillende watermoleculen in het voedsel. Door de wrijving ontstaat warmte.

Het frequentiebereik van microgolfoven en mobiele telefoon is vergelijkbaar. Het grote verschil is dat de microgolf veel meer vermogen gebruikt en bij gevolg ook veel meer straling genereert dan de gsm.

Deze straling wordt in meerdere wetenschappelijke onderzoeken gelinkt aan o.a. verhoogde risico’s op diverse soorten kankers, huiduitslag, onvruchtbaarheid enz.

Wat kan je zelf doen?

  • Beste optie: gebruik geen microgolfoven
  • Of probeer er zo weinig mogelijk gebruik van te maken.
  • Hou afstand bij gebruik en kijk niet door het raam van een werkende microgolfoven
  • Vermijd een kersenpitkussen dat in de microgolf opgewarmd werd. Een ouderwetse warmwaterkruik is een beter alternatief, als het water niet in de microgolf (magnetron) opgewarmd wordt.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Wil je de microgolfoven (af en toe) toch blijven gebruiken zonder te maken te krijgen met de schadelijke gezondheidseffecten van de straling?

Door volgende Penta Power Tags SAMEN te aan te brengen transformeer je straling in positieve energie:

Volg deze eenvoudige instructies voor plaatsing en gebruik van de Penta Power Tags

Overzicht stralingsbronnen

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book