Elektrische wagen of Hybride wagen

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

De elektrische of hybride wagen verovert stilaan onze wegen. Maar dat hij barstenvol technologie zit die zowel laag- als hoogfrequente straling genereert, dat weten weinig mensen. Dit is noodzakelijk voor de werking van de batterijen, de elektrische motor, de omvormers en het ongelofelijke aantal kabels… Je zit letterlijk in een gigantisch elektromagnetisch veld.

De laadpaal, die vaak in de buurt of in de woning geplaatst is, heeft ook een schadelijk effect op de gezondheid.

De bestuurders van deze e-wagens hebben vaak een vals gevoel van milieubewustzijn en gezonde leefstijl. Het is net die milieuvriendelijke wagen die de aanleiding is van gezondheidsklachten zoals tintelingen, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs misselijkheid.

Wat kan je zelf doen?

  • Vermijd het gebruik van een elektrische of hybride wagen.
  • Plaats de laadpaal zo ver mogelijk van je woning en vaak bezochte plekken zoals slaapkamers en woonruimtes. Als de laadpaal zich in de garage bevindt, maak geen slaapkamer direct boven of naast de garage.
  • Hou zeker afstand van wagen en oplader tijdens het laden. Ga zeker niet in de wagen zitten wanneer hij oplaadt.
  • Pacemaker- of defibrillatorfabrikanten adviseren hun klanten om afstand te houden van batterijladers en laadstations omdat ze een correcte werking van de toestelletjes kunnen verstoren.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Het is ten zeerste aan te raden om volgende Penta Power Tags SAMEN te gebruiken om de constante zeer krachtige straling van de elektrische of hybride wagen te transformeren:

straling laadpalen en elektrische wagens

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book