Elektrische Fiets of E-Step

Straling van elektrische fiets

Wat is de negatieve impact op de gezondheid?

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch fietsen omdat het tal van voordelen heeft. Je rijdt vlot naar het werk en vermijdt files tijdens de spits.

Maar ook recreatief fietsen is booming business, want bewegen is gezond.

Wat vaak niet geweten is, is dat de oorzaak van lichamelijke klachten zoals tintelingen van lichaamsdelen of vermoeidheid veelal gezocht moeten worden bij straling die afkomstig is van de elektrische fiets.

Wat kan je zelf doen?

Om blootstelling aan elektromagnetische straling te vermijden, zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen bij het gebruik van een elektrische fiets, step of scooter.

Zo is het belangrijk om bij het opladen altijd een minimale afstand van 1 meter te bewaren.

Daarnaast is het verstandig om regelmatig pauzes te nemen tijdens lange ritten, om blootstelling in de tijd te beperken. Ook het regelmatig inspecteren van de fiets op schade of slijtage kan helpen om het risico te verminderen.

Probeer functies zoals Bluetooth of wifi zoveel mogelijk uit te schakelen. Kies bij de aankoop van een e-bike voor een model waarbij motor, lader en batterij zo ver mogelijk van het lichaam verwijderd zijn.

Tot slot is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de fiets voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften, om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen.

Hoe kan Penta Power je helpen?

Wil je blijven genieten van de voordelen van elektrisch fietsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schadelijke stralingseffecten?

Dan biedt de combinatie van een Penta Power 220 Tag, een Penta Power Gold Tag en een Penta Power Pendant uitkomst.

Deze Tags transformeren alle elektromagnetische straling die vrijkomt tijdens het fietsen, in positieve energie. Zo kan jij onbezorgd genieten van de voordelen van elektrisch fietsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de mogelijke negatieve effecten ervan.

Volg deze eenvoudige instructies voor plaatsing en gebruik van de Penta Power Tags

Straling ebike elektrische fiets transformeren

Download ons gratis e-book

Wil je zelf aan de slag gaan om straling uit je leven te verbannen? Of wil je meer info over alles wat te maken heeft met het neutraliseren en transformeren van elektromagnetische straling?

Download hier ons gratis e-Book