Werk je samen met distributeurs / resellers? Ik ben professioneel met gezondheid bezig. Kan ik als therapeut ook jullie producten verdelen? Wat zijn de voorwaarden? Hoe kan men zich daarvoor aanmelden?

Zeker! 

De missie van ons bedrijf is “Het ondersteunen van het bewustzijn, geluk en gezondheid van alle leven”. Dit bereiken we door de allerbeste oplossingen gebaseerd op kwantumfysica te ontwikkelen, te produceren en deze via geselecteerde en getrainde therapeuten met het juiste advies aan de consumenten aan te bieden. Daarom hechten we naast de kwaliteit van onze producten heel veel belang aan de continue opleiding van onze therapeuten/distributeurs. 

Er zijn 3 grote groepen van voorwaarden om onze producten te verdelen:

  1. Dat je een gelijkaardige missie hebt zoals wij en onze oplossingen wilt gebruiken om het bewustzijn, geluk en gezondheid van je klanten met onze producten verder te ondersteunen.

  2. Dat je onze oplossingen eerst zelf gebruikt en ervaart zodat je uit ervaring hierover kan spreken.

  3. Dat je een diepgaande kennis over onze oplossing en de toepassingen ervan ontwikkelt en zo de klant met de juiste informatie en producten kan bijstaan. Hiervoor hebben we online opleidingen, fysieke opleidingsdagen in ons Training Center in Bekegem en persoonlijke begeleiding van onze stralingsexperten ter beschikking!

Ook hebben we heel veel informatie voor de eindklant ter beschikking onder de vorm van flyers, webinars, ons gratis e-Book, stralingsscan etc.


Wil je jouw praktijk naar een ander niveau tillen door de Penta Power Tags aan je klanten aan te bieden?

Neem dan contact met ons op.