Wat zijn de Penta Power® Tags?

De Penta Power Tags zijn een gamma van 3D stickers die door hun unieke vorm, materiaal, geometrie en specifieke kwantuminformatie waarmee ze ingeprint zijn, de schadelijke component van straling van draadloze technologieën van je eigen toestellen (zoals mobiele telefoon, 3G, 4G, 5G, draadloze DECT telefoon, wifirouter, draadloze muziekinstallatie, babyfoon etc.) en de straling van buitenaf gaan transformeren (omzetten in ondersteunende energieën) en je energetisch ondersteunen. Elke Penta Power Tag heeft een specifieke werking en de afzonderlijke Tags versterken elkaar. Om alle schadelijke straling in je woning en omgeving te transformeren is een totaalaanpak aangewezen. 

Je kan de diverse Penta Power Tags zelf combineren tot een gepersonaliseerd systeem, helemaal op maat van je gezinssituatie, woning en wensen. 

Met onze stralingsscan bepaal je welke Penta Power Tags je nodig hebt, en hoeveel van elke Tag, voor een maximale transformatie van schadelijke straling. Je kan de Penta Power stralingsscan hier vinden.