Wat is het verschil tussen stralingsballast en stralingsbelasting?

Stralingsbelasting verwijst naar de gemiddelde mate waarin je door straling wordt belast. Deze belasting wordt voornamelijk bepaald door:

  1. Je gevoeligheid voor de straling van draadloze technologieën, en
  2. Hoeveel je aan deze straling bent blootgesteld.

De term stralingsballast beschrijft dan weer hoeveel van deze eerder opgelopen straling in je systeem (bv. in het celgeheugen) is opgeslagen na langdurige blootstelling. Dus zelfs als de bron van de straling niet langer aanwezig is of is omgezet, kun je nog steeds negatieve effecten ervaren.

Een goede manier om dit voor te stellen, is te denken aan een rugzak die we altijd dragen: oorspronkelijk was deze leeg en konden we moeiteloos bewegen, maar door constante blootstelling aan straling werden er zware stenen aan toegevoegd. Dit maakt het lopen moeilijker en vermoeiend, ook al zijn er geen directe bronnen van straling meer of zijn deze getransformeerd.

Je kunt jezelf beschermen tegen stralingsbelasting door gebruik te maken van alle Penta Power Tags zoals aangegeven in de uitkomsten van onze stralingsscan.

Nadat alle vormen van belasting met behulp van de geadviseerde Penta Power Tags zijn omgezet, volstaat meestal een behandeling met één flesje CLEANSE 15 (3 x 7 druppels per dag) uit ons assortiment energetische DROPS 15 om je systeem te zuiveren van opgeslagen ballast.

Verschil tussen stralingsbelasting en stralingsballast