Wat is het verschil tussen het gebruik van (edel)stenen of kristallen van straling te neutraliseren en het gebruik van de Penta Power Tags om straling te transformeren? 

(Edel)stenen of kristallen kunnen straling niet daadwerkelijk transformeren, maar ze absorberen deze als een soort batterij en slaan ze op. Wanneer ze ‘volgeladen’ zijn, stralen ze deze energieën weer uit, waardoor ze zelf een bron van disharmonie worden. De meeste reinigingsmethodes voor kristallen werken slechts beperkt.

Daarentegen hebben de Penta Power Tags de capaciteit om straling daadwerkelijk te transformeren in plaats van ze op te slaan. Transformeren betekent dat belastende energieën worden omgezet in ondersteunende energieën. Onze Penta Power Tags blijven effectief werken zonder dat hun werking vermindert of onderhoud nodig heeft, zolang ze niet beschadigd raken. Omdat de Penta Power Tags energieën transformeren en geen belastende energieën opslaan, hebben ze geen energetische reiniging of ontlading nodig zoals bij kristallen soms wel het geval is. 

Op deze manier biedt het gebruik van Penta Power Tags een actieve transformatie van straling, terwijl (edel)stenen en kristallen voornamelijk fungeren als energetische opslag zonder de mogelijkheid om straling daadwerkelijk te transformeren.

Als je toch kristallen in huis hebt en je wilt ze reinigen, kun je ze af en toe ‘s nachts op een Penta Power Gold Tag plaatsen. Daarnaast kun je regelmatig de AURA SPRAY 15 uit ons DROPS 15-gamma van energetische druppels eroverheen sprayen.

Penta Power Gold Tag voor energetische reinigen van kristallen