Wat is de ideale plaatsing van de Penta Power Home Tags?

Het kiezen van de perfecte locaties voor de Home Tags kan variëren, afhankelijk van o.a. vorm, grootte en hoogte van je huis. We staan klaar om je hierbij te helpen. Door de Home Scan in te vullen en enkele foto’s van je woning te uploaden, kunnen we je een handleiding op maat sturen om de ideale plaatsing van de Home Tags te bepalen.

Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

  • Plaats de Home Tag zo hoog mogelijk (bij voorkeur in de nok van het dak), perfect horizontaal (tenzij je jouw eigen zonnepanelen onder een schuin dak ontstoort) en altijd met de tekening naar beneden gericht.

  • De Home Tag creëert een werkingsgebied in een kegelvorm met een hoek van ongeveer 145°. Het bereik van de Home Tag gaat door vloeren, muren, plafonds, enzovoort.

  • Hoe hoger je de Home Tag in huis plaatst, hoe groter het bereik wordt vanwege de kegelvormige straling. Zie onderstaande illustraties:
Plaatsing Penta Power Home Tag tegen plafond gelijkvloers
Werkingsgebied bij plaatsing Home Tag op plafond gelijkvloers
Plaatsing Penta Power Home Tag in nok
Werkingsgebied bij plaatsing Home Tag in nok

In appartementen of huizen met een plat dak zijn vaak meerdere Home Tags nodig omdat het kegelvormige bereik kleiner is. Hierdoor kan een individuele Home Tag slechts een beperkt gedeelte van de woning bestrijken. Zie onderstaande afbeelding als voorbeeld:

Plaatsing Penta Power Home Tags in appartement en studio
Werkingsgebied bij plaatsing Home Tag op plafond appartement