Waarom zijn zonnepanelen zo af te raden? Waarom zijn zonnepanelen zo ongezond om onder te wonen of werken?

Er zijn drie grote groepen van verstorende energieën die fotovoltaïsche zonnepanelen (zonnepanelen die elektriciteit produceren) veroorzaken:

  1. (Hevige) straling door de panelen zelf voor de mensen die er onder, ook verscheidene verdiepingen lager, wonen, slapen en/of werken. Hierdoor is het bij zonnepanelen altijd aan te raden om Penta Power Home Tags onder de PV-panelen te hangen. 

  2. ‘Vuile’ elektriciteit (ook wel netbevuiling genoemd) die door de PV-panelen geproduceerd wordt en die gedeeld wordt met de andere gebruikers van het elektriciteitsnet. Tevens wordt er op het elektriciteitsnet veel hoogfrequente straling meegestuurd. Hierdoor is het aangewezen om altijd een Penta Power 220 Tag op je elektriciteitsmeter te kleven, zeker als je een slimme meter (smart meter) hebt. Deze meter produceert zelf heel veel straling.

  3. Straling die door de omvormers wordt gecreëerd. Daarom is het noodzakelijk om op iedere omvormer een Penta Power 220 Tag te kleven. Vergeet ook de omvormers voor de thuisbatterij niet te ontstoren!

Klik hier voor meer informatie over zonnepanelen als stralingsbron.

Straling afkomstig van zonnepanelen
Ontdek de mogelijke negatieve effecten van straling afkomstig van zonnepanelen