Waarom zijn naast de Home Tag ook andere Penta Power Tags essentieel?

De Home Tag is een goede stap om de externe straling, dus de straling van buitenaf, te neutraliseren. Maar door de veelvoud van straling en stralingsbronnen waaraan we continue blootgesteld worden, zijn ook de andere Penta Power Tags essentieel:

  1. Om oorzakelijk te werken is het belangrijk om niet alleen straling te vermijden, maar er ook verstandig en wijs mee om te gaan. Ons E-Book biedt waardevolle tips over hoe je zelf straling kunt vermijden. Download het zeker!

  2. Het transformeren van straling bij de bron is van essentieel belang. De Penta Power Multi Tag en Duo Tag spelen een cruciale rol in dit proces, omdat ze helpen bij het transformeren van diverse stralingsbronnen. Zonder deze Tags blijft het probleem bestaan, vergelijkbaar met dweilen terwijl de kraan open blijft staan. Ben je benieuwd naar welke specifieke stralingsbronnen je blootgesteld wordt en hoe je deze effectief kunt transformeren? Doe dan onze stralingsscan.

  3. Veel draadloze apparaten zoals smartphones, tablets en smartwatches worden direct op ons lichaam gedragen of vastgehouden, waardoor de straling rechtstreeks door ons lichaam wordt opgenomen. Het is van belang om deze bronnen van straling ook bij de bron te transformeren voor optimale bescherming.

  4. Buitenshuis, buiten onze “cocon” die door de Home Tag(s) gecreëerd wordt (zoals tijdens werk, vakanties of verplaatsingen), worden we volledig blootgesteld aan externe stralingsbronnen. Daarom worden de Penta Power Gold Tag, Penta Power Pendant en Penta Power Jewel Pendant sterk aanbevolen, vooral buitenshuis, om een ​​extra beschermingslaag te bieden.


Door de verschillende geadviseerde Penta Power Tags samen met de Home Tag te gebruiken, wordt een totale bescherming geboden tegen de talrijke bronnen van elektromagnetische straling waaraan we continu worden blootgesteld.

Straling is overal rondom ons heen in en buiten onze woning wifi 5G draadloze telefoon laptop elektriciteitsnet hoofdtelefoon