Penta Power heeft het Emoto label. Wat betekent dit?

Het Emoto-label is een kwaliteitslabel uitgereikt door de Japanse onderzoeker Masaru Emoto. Hij heeft vastgesteld dat water reageert op verschillende externe invloeden, zoals woorden, muziek en gedachten. Emoto zag dat ijskristallen veranderden afhankelijk van de energie die erop werd overgebracht. Wanneer water wordt blootgesteld aan positieve woorden vormen deze mooie symmetrische kristallen. Wanneer het echter wordt blootgesteld aan negatieve woorden vormen zich onregelmatige of lelijke kristallen.

Het labo van Masaru Emoto heeft de werking van de Penta Power Tags uitvoerig getest en op basis van de opmerkelijk mooie harmonische waterkristallen die gevormd worden, in 2012 Penta Power het Emoto label toegekend.

Deze waterkristallen, gefotografeerd door Masaru Emoto, zijn gevormd uit water dat op de Penta Power Tags heeft gestaan. Ze tonen de harmoniserende werking van de Tags. Penta Power is dan ook trots op zijn Emoto Label. Dit label wordt alleen toegekend aan een beperkte selectie van de meest harmonieuze producten ter wereld.

Penta Power heeft het Emoto Label