Komen jullie ook aan huis om te bepalen welke Penta Power Tags ik nodig heb?

Nee, helaas kunnen wij om praktische en economische redenen niet bij je thuis langskomen voor deze bepaling. We begrijpen echter dat persoonlijk advies van onschatbare waarde is voor onze gewaardeerde klanten. 

Het ter plaatse komen brengt namelijk kosten met zich mee, zoals reiskosten en de benodigde tijd van onze stalingsexperts. Deze kosten zouden we moeten doorrekenen aan onze klanten in de vorm van een consultatievergoeding. We willen echter transparant blijven en onze prijzen zo toegankelijk mogelijk houden.

Daarom hebben we een unieke oplossing ontwikkeld: onze stralingsscan. Deze scan neemt minder dan 10 minuten van je tijd in beslag en biedt jou een uitgebreid rapport met een volledige inventaris van al je stralingsbronnen, evenals gedetailleerde aanbevelingen over welke Penta Power Tags essentieel zijn om jouw behoeften te vervullen.

Mocht je toch nog vragen hebben of behoefte hebben aan persoonlijk contact, dan staan we altijd voor je klaar via telefoon of een videogesprek. Ons toegewijde team staat klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste keuzes maakt voor een stralingsvrije leefomgeving die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Gezin in huis onder kartonnen dak