Is het belangrijk om alle stralingsbronnen met de Penta Power Tags te transformeren?

Ja, het is uiterst belangrijk om zoveel mogelijk stralingsbronnen te transformeren met behulp van de Penta Power Tags. Elke bron die je transformeert zal helpen en nuttig zijn in het verminderen van je blootstelling aan elektromagnetische straling en het verbeteren van je welzijn.

De exponentiële groei van elektromagnetische straling heeft geleid tot een aanzienlijke toename in blootstelling, zowel in termen van hoeveelheid als duur. Dit komt voornamelijk door de groeiende hoeveelheid draadloze apparaten en de voortdurende ontwikkeling van nieuwe draadloze technologieën.

Het streven naar een stralingsbelasting van 0% kan een uitdaging zijn, maar het goede nieuws is dat de resultaten van de stralingsscan je kunnen helpen om dit doel te bereiken. Je kunt ervoor kiezen om de aanbevelingen van de scan in één keer toe te passen of deze stapsgewijs uit te voeren. Op deze manier kun je op een haalbare manier werken aan het verminderen van je blootstelling aan elektromagnetische straling en positieve veranderingen in jouw leefomgeving realiseren.

Illustratie draadloze toestellen in huis wifi Bluetooth hoofdtelefoon tablet hoogspanning elektriciteit laptop smartphone