Ik woon in een huurwoning of ben van plan om binnenkort te verhuizen. Kan ik mijn Penta Power Tags dan meenemen?

Als je in de nabije toekomst misschien gaat verhuizen, zijn er enkele aanbevelingen om ervoor te zorgen dat je jouw Penta Power Home Tag(s) en Penta Power 220 Tag(s) mee kunt nemen naar je nieuwe woning:

  • Plak de Penta Power Home Tag(s) niet rechtstreeks op het plafond, aangezien het verwijderen ervan schade kan veroorzaken aan zowel de Tag(s) als je plafond. Het is beter om onze Plexi voor Home Tag te bestellen.
    Na het verwijderen van de beschermfolie aan de achterzijde van de plexi, bevestig je de Home Tag aan de voorkant (waar ‘www.penta-power.com‘ zichtbaar is). De plaats waar je de Home Tag moet bevestigen, wordt aangeduid door vier gebogen lijnen. Vervolgens kun je de plexi met daaraan vastgehechte Home Tag tijdelijk op het plafond bevestigen met (dubbelzijdige) tape of vastvijzen met twee of vier kleine schroeven. De plexi is ook handig voor het bevestigen van de Home Tag op bijvoorbeeld een balk of poreus oppervlak, omdat de Home Tag zich niet goed hecht aan dergelijke oppervlakken.
Penta Power Plexi om Home Tag te bevestigen
  • Bevestig de Penta Power 220 Tag niet direct op de elektriciteitsmeter, -doos of omvormer, maar laat hem hangen op de witte ondergrond. Plak vervolgens deze witte ondergrond met daarop bevestigde Penta Power 220 Tag op bijvoorbeeld je elektriciteitskast door tape diagonaal over de hoeken te kleven. Zorg ervoor dat er geen tape over de Penta Power 220 Tag zelf komt! Hieronder vind je een voorbeeld van hoe dit tijdelijk vastkleven eruit kan zien:
220-Tag-op-ondergrond-tijdelijk-op-elektriciteitskast-kleven