Ik kan het Penta Power Stappenplan niet vinden. Wat is er gebeurd?

Penta Power blijft zich ontwikkelen, vandaar dat we ons stappenplan hebben vervangen door de nieuwe Penta Power stralingsscan. Deze nieuwe tool biedt een praktisch, gepersonaliseerd plan voor jouw specifieke situatie en helpt je bij het identificeren van de benodigde Penta Power Tags om straling te neutraliseren. Vul hier de Penta Power Stralingsscan in.

Deze stralingsscan is eenvoudiger en uitgebreider dan ons voormalige stappenplan, maar de kernprincipes van het oorspronkelijke stappenplan zijn nog steeds aanwezig:

  1. Probeer zoveel mogelijk blootstelling aan straling te vermijden. Download hier ons E-Book met 33 Tips om straling te vermijden.

  2. Transformeer de straling van je eigen apparaten, zoals telefoon, computer, wifi, etc., aan de bron met behulp van o.a. de Penta Power Duo Tag en Multi Tag.

  3. Transformeer de externe straling afkomstig van bijvoorbeeld zendmasten, hoogspanningslijnen en hoogspanningscabines die je woning binnenkomt, met behulp van de Penta Power Home Tag. Gebruik de Penta Power 220 Tag om de straling die via het elektriciteitsnet je woning binnenkomt, te transformeren.
    Op deze manier verandert je huis in een rustgevende oase, vrij van externe storende straling, waar je je volledig op je gemak en gezond kunt voelen.

  4. Wanneer je buiten je woning bent, transformeer dan ook de straling en versterk je energetische veld de Penta Power Gold Tag, Penta Power Pendant en Penta Power Jewels.

  5. Transformeer alle energetische belasting in en rondom het huis met behulp van AQwaVit Water Vitaliser en AQwaVit Industrial Home Cleanse.

  6. Transformeer de opgebouwde stralingsballast in je eigen energiesysteem met de CLEANSE 15 energetische druppels uit ons DROPS 15 gamma.
Penta Power stappenplan om alle straling te neutraliseren