Hoe neutraliseer ik straling in een (woon)boot met Penta Power Tags?

Penta Power Tags werken net zo effectief op een boot als in een huis op het land. De principes van het ontstoren zijn op zowel huizen als (woon)boten toepasbaar. Voor de beste resultaten raden we je aan onze gratis stralingsscan te gebruiken.

Bij boten zijn er echter enkele specifieke aspecten om rekening mee te houden:

  1. Zonnepanelen zijn vaak aanwezig op boten. Deze moeten absoluut worden ontstoord met extra Home Tags (onder de panelen) en 220 Tag (op de omvormers). Als je wilt weten waar je het beste de Home Tags kunt plaatsen, vul dan de Home Scan in en upload enkele foto’s van de boot. We geven dan aan waar de Home Tag(s) het best kunnen worden geplaatst.

  2. Gewoonlijk zijn er ook een generator en één of meer grote batterijen voor elektriciteitsopslag, evenals omvormers (invertoren) om elektriciteit om te zetten van DC naar AC en vice versa. Deze apparaten genereren elektromagnetische velden, dus het is noodzakelijk om op elke inverter en batterij een Penta Power 220 Tag te plakken.

  3. Vanwege het sterke elektromagnetische veld dat ze produceren, is het belangrijk op elke muur, vloer of plafond van slaapkamers, woonkamers of keukens die grenzen aan ruimtes met invertoren, batterijen of generatoren een Penta Power Quatro Tag te plakken – één Tag in elke hoek.

  4. Actieve (binnen)schepen hebben vaak radar– en communicatieapparatuur geïnstalleerd. Je kunt storende signalen van deze communicatieapparatuur neutraliseren met een Penta Power Multi Tag – kleef één stuk op elk apparaat. Vanwege het brede en sterke signaal dat door radar wordt uitgezonden, is het vooral belangrijk om in de slaapkamers een Home Tag aan het plafond te hangen en een Quatro Tag op de muren die grenzen aan de locatie van de radar.
De straling in woonboot of binnenschip neutraliseren