Heeft het zin om enkel mijn mobiele telefoon en/of tablet te ontstoren met de Penta Power Duo Tags?

We zijn omringd door zeer veel verschillende (zware) stralingsbronnen die ons belasten en die we zoveel als mogelijk aan de bron moeten transformeren om de schadelijke nevenwerkingen zoveel als mogelijk te transformeren. Net daarom hebben de verschillende Penta Power Tags elk een verschillende maar zeer aanvullende werking en versterken ze elkaar. Daarom zijn ze samen nodig om alle straling te transformeren. Iedere Tag apart werkt perfect voor de toepassing waarvoor hij ontwikkeld is, maar gaat nooit alle straling en alle stralingsbronnen transformeren.

Het ontstoren van de mobiele telefoon, tablet, wifi… is sowieso hoogst noodzakelijk. Er zijn echter heel veel verschillende stralingsbronnen (en steeds meer) waar we aan blootgesteld worden waarvan de meeste nog veel krachtiger zijn dan de straling van mobiele telefoon of wifi. Daarom is het belangrijk om deze, al dan niet stap voor stap, te transformeren.

Daarbij komt nog dat de Penta Power Tags elkaar versterken, zodat het gezamenlijke effect van de Tags, veel groter is dan de som van hun aparte werking

Klik hier om de stralingsscan uit te voeren en te weten te komen aan welke stralingsbronnen je blootgesteld wordt en wat je hiertegen kan doen!

straling 5G zendmast bedreigt onze gezondheid
Straling van zonnepanelen is schadelijk voor onze gezondheid en zorgt voor slechte slaap
Babyfoon zendt krachtige straling uit
Microgolfoven Magnetron produceert sterke schadelijke straling