Welke Penta Power Tags zijn er? 

Penta Power Gold Tag: De Penta Power Gold Tag is een draagbare oplossing die een stralings- en stressvrije omgeving creëert. Stress en straling worden geneutraliseerd en omgezet in positieve energie. 

Penta Power 220 Tag:  De Penta Power 220 Tag neutraliseert en transformeert straling van bv. slimme meters, zonnepaneelomvormers en andere bronnen die via het elektriciteitsnet onze woning binnendringt.

Penta Power Home Tag: De Penta Power Home Tag beschermt woon- en werkomgeving tegen externe straling van o.a. zendmasten (5G), hoogspanningslijnen, satellieten én zonnepanelen. 

Penta Power Pendant: De Penta Power Pendant versterkt het energetische veld van de drager. Externe stressfactoren, zoals straling, worden getransformeerd in positieve energie. Draag de Pendant zo vaak mogelijk voor maximaal resultaat, bv. als sleutelhanger.

Penta Power Pendant beschermt tegen straling

Penta Power Multi Tag: De Penta Power Multi Tag beschermt tegen straling van onze persoonlijke draadloze apparaten. Door ze te voorzien van een Multi Tag wordt de straling geneutraliseerd en omgezet in positieve, ondersteunende energie.

Penta Power Duo Tag: Met een set Penta Power Duo Tags ben je optimaal beschermd tegen straling van apparaten die dicht op het lichaam gedragen worden, zoals smartphones, draadloze DECT telefoons, tablets, smartwatches en meer.

Penta Power Quatro Tag: De Penta Power Quatro Tags zijn ideaal om grotere oppervlakken te harmoniseren en sterke stralingsbronnen te neutraliseren doordat ze een groot en krachtig beschermingsveld creëren.
Een set bestaat uit 4 Tags die altijd samen op dezelfde zijde van het toestel of in hetzelfde vlak gekleefd dienen te worden.

Penta Power Jewel Pendant: De Penta Power Jewel Pendant wordt als hanger gedragen. De Penta Power Jewel Pendant wordt vervaardigd met kwantuminformatie die specifiek wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de drager. Hierdoor ontstaat een krachtige energetische verbinding die bijdraagt aan innerlijke balans, een goede gezondheid en bescherming tegen straling. Het resultaat is een unieke en gepersonaliseerde ervaring.

Penta Power Jewel Earrings. De Penta Power Jewel Earrings worden op de oren gedragen. De Penta Power Jewel Earrings worden vervaardigd met kwantuminformatie die specifiek wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de drager. Hierdoor ontstaat een krachtige energetische verbinding die bijdraagt aan innerlijke balans, een goede gezondheid en bescherming tegen straling. Het resultaat is een unieke en gepersonaliseerde ervaring.