Ik heb een Penta Power Multi Tag of Penta Power Duo Tag gekocht, maar ik ontvang een verpakking met Penta Power Phone Tag erop. Wat is er aan de hand?

Penta Power blijft groeien en ontwikkelen, inclusief de producten en verpakkingen. Als onderdeel hiervan hebben we besloten om twee producten van naam te veranderen. De Penta Power Phone Tag Mini Duo noemt nu de Penta Power Duo Tag, terwijl de Penta Power Phone Tag Standaard nu de Penta Power Multi Tag wordt genoemd.

We willen benadrukken dat ondanks het verschil in verpakking, de werking en effectiviteit van deze Tags hetzelfde blijven zoals beschreven op www.penta-power.com. We maken tijdelijk gebruik van bestaande verpakkingen met de oude naam omdat duurzaamheid belangrijk is voor ons.

Bedankt voor je begrip in deze overgangsperiode en we verzekeren je dat je nog steeds dezelfde kwaliteit en resultaten kunt verwachten met deze nieuwe namen.

Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op via info@penta-power.com of +32 50 69 02 45.

Penta Power Multi Tag beschermt tegen de straling van onze persoonlijke draadloze apparaten
Een set Penta Power Duo Tag beschermt je tegen de straling van apparaten die dicht bij je gedragen worden zoals smartphone